Tectyl

Forkjemperen innen antirustbeskyttelse. Tectyl gir biler et lengre liv og en høyere bruktbilverdi.

Tectyl 127 CGW
Et løsemiddelbasert produkt med aluminiums farge. Ypperlig til utvendig beskyttelse av master etc.
Tectyl 121-LV

Voks og bitumen basert antirustprodukt som gir en tøff og motstandsdyktig film. Passer til all industriell beskyttelse.

Tectyl 506

Er et universal voksbasert, rusthindrende produkt som etterlater en ravgul, fast, ikke klebende film. Anbefales til alle typer stål og metall ved langtidslagring, både innendørs og utendørs, samt til krevende transporter til sjøs og lands.

Tectyl 506-EH

Er et universal voksbasert, rusthindrende produkt som etterlater en ravgul, fast, ikke klebende film. Anbefales til alle typer stål og metall ved langtidslagring, både innendørs og utendørs, samt til krevende transporter til sjøs og lands. Tectyl 506 EH er en kraftigere variant enn Tectyl 506.

Tectyl 300 G Clear E

Tectyl 300 G Clear E er et vannbasert korrosjonsbeskyttende produkt. Det herdede produkt gir en hard og fleksibel film. Tectyl 300 G Clear E gir en effektiv beskyttelse av metall i korrosive miljøer.

Tectyl 511-M

Er et olje-/voksbasert rusthindrende middel med sterke fuktfortrengende egenskaper. Etterlater en tynn, lysebrun, myk og fettlignende film. Anbefalt beskyttelse av alle typer stål ved innendørs lagring. Egner seg også godt som kortidsbeskyttelse av maskiner og deler i forbindelse med montasjearbeid.

Tectyl 502-C
Et olje-/voksbasert antirustmiddel som etterlater en tynn, lys brun, myk, fett-lignende film. Anbefales for langsiktig beskyttelse av alle typer stål og metall skal holdes innendørs. Spesielt anbefalt til wire.