Car Care

Bilpleieprodukter for rengjøring, smøring og vedlikehold.

White Synthetic Chainlube

White Synthetic Chain Lube hefter for så å trenge inn og motvirke slitasje. Holdbar, hvit film, enkel påføring, klar på minutter, skader ikke O-ringer og X-ringer.

Brake Cleaner

Brake Cleaner fjerner bremsevæske, fett, olje og bremsestøv umiddelbart.

Carburettor Cleaner
Carburettor Cleaner gir effektiv rengjøring av gummi, lakk og karbon, og fjerner smuss ved hjelp av en formel som oppfyller VOC-forskriftene.
Clean Tronic

Clean Tronic renser, beskytter og smører elektriske kontakter i én og samme behandling.

Cockpit Spray

Cockpit Spray bringer nybilutseendet tilbake uten å etterlate et klebrig belegg.

Copper Compound

Beskytter gjenger mot skade på grunn av fukt og gir enklere montering og demontering av muttere og bolter i bremsesystemet. Er et utmerket smøremiddel som fungerer godt i ekstremt stort temp område (-30°C til + 1200°C).

Copper Spray

Copper Spray beskytter gjenger mot de skadelige virkningene av fuktighet og gir enklere montering og demontering av muttere og bolter i f. eks. bremsesystemet. En tynn film med Valvoline™ Copper Spray beskytter også batteripolene mot korrosjon

Glass Cleaner

Glass Cleaner danner et skum som blir liggende på overflaten. Dette gjør at alle slags glassflater blir rene og blanke uten riper.

High Pressure Lubricant + PTFE

Valvoline™ HPL danner en robust smørefilm med god vedheft. God penetreringsevne sikrer fullstendig smøring. Smørefilmen beskytter metall mot korrosjon i fuktige, saltholdige, sure eller alkaliske omgivelser. EP-tilsetningene beskytter metall mot slitasje ved høy temperatur, høyt trykk, støt og vibrasjoner. God beskyttelse over et bredt temperaturområde; -50 oC til +250 oC.

Motor Start

Motor Start er formulert for å gi maksimal startkraft og minimere batteribelastning. Fungerer også effektivt på små-motorer, både to- og fire-takt.

Multi Spray

Multi Spray gir en transparent beskyttende film. Den trenger hurtig inn i spalter og gjenger og løser fastrustede skruer og muttere. Den fjerner irriterende gnissing og knirking fra bevegelige deler. Multi Spray løser også tjære, lim, olje og skitt fra de fleste overflater. Bruk Multi Spray til å løse, beskytte, smøre og rense skruer, muttere, symaskiner, låser, sykler, verktøy, hageredskap, hengsler, fiskeutstyr osv.

Penetrating Oil

Valvoline™ Penetrating Oil løsner fastrustede og korroderte deler. Den trenger hurtig inn i spalter og gjenger og løser fastrustede skruer og muttere. Den fjerner irriterende gnissing og knirking fra bevegelige deler. Den inneholder Molybdensulfid (MoS2) som gir en langvarig smørende effekt. MoS2 fungerer som mikroskopiske kulelager som holder metalloverflatene fra hverandre.

Silicone Spray

Valvoline™  Silicone Spray etterlater en ikke-klebrig smørefilm og kan anvendes på metall, plast, gummi og tre, og den hindrer gnissing og skriking. Den kan brukes på alt fra dørhengsler til hageredskap og glidelåser på telt og båtkallesjer. Den beskytter og smører bilens dørlister, slik at dørene ikke fryser fast om vinteren.

White Grease

Et sprayfett med rustoppløsende virkning. Trenger inn i spalter og små sprekker. Blir ikke hardt, drypper ikke og danner ikke flekker.

Zinc Spray

Beskytter jern og stål ved "kaldgalvanisering" av overflater, og gir utmerket beskyttelse av sveisesømmer ved reparasjon av karosserier. Gir en hurtigtørkende, selvforseglende coating som fungerer som grunning for de fleste lakktyper.

EGR & Turbo Cleaner

Valvoline™ EGR & Turbo Cleaner er et produkt med moderne tilpasset kjemiteknologi for fjerning av rester i ERG-ventil- og turbosystemer. Fjerner raskt fastbrente sotavleiringer.

Proshine Wax

Proshine Wax renser og vokser overflaten med én enkelt påføring.