Motorolje personbil

Valvolines utvalg av avanserte motoroljer omfatter ikke bare produkter som overgår de nyeste spesifikasjonene fra bransjen og bilprodusentene, men også produkter med ekstra fordeler som gir økt ytelse, lenger levetid og bedre beskyttelse for bilen din.
SynPower XL-III C3 5W-30

SynPower™ XL-III C3 5W-30 er en premium LongLife helsyntetisk motorolje for VW Euro IV og Euro V dieselmotorer med dieselpartikkelfilter (DPF). Produktet oppfyller tilnærmet alle VW sine spesifikasjoner. Den er tilpasset motorer med WIV system for oljeskiftintervaller opp til 30.000km eller 2 år. SynPower™ XL-III C3 5W-30 kan brukes i moderne VW, Audi, Seat og Skoda bensin- og dieselmotorer og gir utmerket beskyttelse, selv under ekstreme forhold. Er også godkjent for bruk der det er spesifisert MB 229.51 (inkludert MB 229.31).

SynPower XL-IV C5 0W-20

SynPower XL-IV C5 0W-20 er en høykvalitets helsyntetisk motorolje. Produsert for å møte de siste kravene fra ledende motorprodusenter, og gir optimal beskyttelse under alle forhold. Formulert for blant annet VW Euro 4 og 5 dieselmotorer med DPF (Diesel Partikkel Filter). Godkjent for bruk i VW, Audi, SEAT og Skoda, der VW508.00/509.00 kreves.

SynPower MST C3 5W-30

Helsyntetisk, Low-SAP motorolje for personbil. Med LongLife teknologi (utvidede oljeskiftintervaller) og overlegen beskyttelse for bensinmotorer og de siste Euro IV og Euro V dieselmotorene utstyrt med DPF (diesel partikkelfilter), TWC (treveis katalysator), og/eller EGR (eksosresirkulasjon). SynPower™ MST C3 5W-30 kan brukes i moderne Mercedes-Benz (også BlueTEC), BMW, GM Dexos 2, og andre bensin- og dieselmotorer, og gir utmerket beskyttelse selv under ekstreme driftsforhold. Produktet bidrar til et renere miljø ved å redusere askeutslipp gjennom eksosen.

SynPower MST C3 5W-40

Helsyntetisk, Low-SAP motorolje for personbil. Med LongLife teknologi (utvidede oljeskiftintervaller) og overlegen beskyttelse for bensinmotorer og de siste Euro IV og Euro V dieselmotorene utstyrt med DPF (diesel partikkelfilter), TWC (treveis katalysator), og / eller EGR (eksosresirkulasjon). SynPower MST C3 5W-40 kan brukes i moderne Mercedes-Benz, BMW, GM, Fiat/Alfa og andre bensin- og dieselmotorer, og gir utmerket beskyttelse selv under ekstreme driftsforhold. Produktet bidrar til et renere miljø ved å redusere askeutslipp gjennom eksosen.

SynPower MST C4 5W-30

Premium helsyntetisk motorolje, for personbiler og varebiler med eksos etter-behandling systemer som EGR, TWC, og DPF. Spesielt egnet for Renault biler med Euro V-motorer og utvidet service intervaller. Passer for Euro IV og Euro V-motorer som krever ACEA C4 kvaliteten.

SynPower MST C5 0W-20

Førsteklasses helsyntetisk motorolje. Formulert for optimal ytelse og beskyttelse under alle driftsforhold. Designet for å oppfylle de nyeste standardene til ledende motorprodusenter, f.eks. BMW, Mercedes-Benz og Volvo.

Lav viskositet og spesielle tilsetningsstoffer resulterer i maksimal reduksjon av friksjon som resulterer i lavere drivstofforbruk. Spesielt designet for bruk med avgass etterbehandlingssystemer som DPF (Diesel Partikkel Filter) og TWC (Treveis katalysator).

SynPower ENV C2 5W-30

SynPower™ ENV C2 5W-30 er en helsyntetisk low-SAPS motorolje designet for å oppfylle de nyeste standardene fra ledende motorprodusenter. Spesielt utviklet for bruk i moderne motorer, med forbedret drivstoffeffektivitet og redusert avgassutslipp.

Offisiell godkjenning av Peugeot-Citroën-gruppen - PSA B71 2290. Egnet for bruk i Honda og Toyota-modeller der en anbefaler ACEA C2 motorolje. Sjekk bilens instruksjonsbok før bruk.

SynPower ENV C2 0W-30

Premium helsyntetisk low-SAPS personbil motorolje. Reduserer eksos utslipp og forbedrer drivstoffeffektivitet. SynPower™ ENV C2 0W-30 er spesielt designet for bruk som katalysator kompatibel olje i dagens lette dieselbiler med dieselpartikkelfilter (DPF) og bensinmotorer med Treveis katalysator (TWC). Spesielt utviklet for PSA Euro 6-motorer. PSA B71 2312.

SynPower ENV C1 5W-30

Premium helsyntetisk motorolje, spesielt utviklet, katalysator kompatibel olje, for bruk i dagens person- og varebiler med dieselpartikkelfilter (DPF) og bensin motorer med Treveis katalysator (TWC). Denne low-SAPS motoroljen er spesielt utviklet for bruk i de fleste moderne motorer med fokus for å redusere utslipp og drivstofføkonomi. Kan brukes til Jaguar, LandRover og Mitsubishi modeller hvor en ACEA C1 eller C2 motorolje er foreskrevet. Sjekk bilens instruksjonsbok før bruk.

SynPower DT C2 0W-30

Premium helsyntetisk motorolje. Formulert for optimal ytelse og beskyttelse under alle driftsforhold. Spesielt egnet for Ford Duratorq TDCI Euro 5-motorene, der Ford WSS-M2C950-A er spesifisert.
Spesielt utviklet for å oppfylle de nyeste standardene også for andre ledende motorprodusenter. Oppfyller krav til ytelse for noen modeller av Honda, Jeep, Mitsubishi, Subaru, Suzuki og Toyota.

SynPower DX1 5W-30

SynPower DX1 5W-30 oppfyller den nylig godkjente API SN Plus klassifiseringen, og beskytter GDI (direkte bensin innsprøytning) motorer fra lavhastighets for-tenning (eng.; low-speed pre-ignition - LSPI).

Passer til biler med TWC (Three Way Catalyst).

Bakoverkompatibel med GM-modeller fra før 2018 som krever bruk av Dexos 1 motoroljer.

SynPower FE 0W-20

Premium helsyntetisk personbil motorolje. Gir overlegen beskyttelse og fremragende ytelse, holdbarhet og drivstofføkonomi.
SynPower FE 0W-20 er anbefalt for applikasjoner der en motorolje 0W-20 er anbefalt med drivstofføkonomiske egenskaper. Godkjent for Volvo Drive-E (VCC RBSO-2AE).

SynPower FE 0W-30

SynPower™ FE 0W-30 er en helsyntetisk motorolje produsert av premium baseoljer og med en avansert additivpakke. SynPower™ FE gir god drivstofføkonomi, optimal ytelse og kan brukes i tilnærmet alle person- og varebiler, både bensin, diesel og LPG hvor det er krav om en 0W-30 olje. SynPower™ FE 0W-30 er spesielt anbefalt for bruk i Volvo.

SynPower FE 5W-20

SynPower™ FE 5W-20 er en høykvalitets, helsyntetisk motorolje, som overgår selv de strengeste krav innen moderne motorteknologi. Spesielt utviklet for den nye ultra økonomisk Ford EcoBoost-motoren i tråd med de nylig utvidede modeller og motorkapasiteter.
SynPower™ FE 5W-20 er på Fords liste over godkjente motoroljer. Ford spesifikasjon WSS-M2C-948-B SAE 5W-20 er designet for Fords bensinmotorer.

SynPower FE 5W-30

Premium helsyntetisk personbil motorolje. Gir fremragende ytelse, holdbarhet og drivstofføkonomi-fordeler. SynPower™ FE 5W-30 er lagt til i Fords liste over godkjente motoroljer. Godkjent under ACEA A5/B5 og Ford M2C913-C (inkl. Ford M2C913 A & B).

SynPower LL-12 FE 0W-30

Førsteklasses helsyntetisk motorolje. Formulert for optimal ytelse og beskyttelse under alle driftsforhold. Laget for å oppfylle de nyeste standardene fra ledende motorprodusenter.

Formulert til bruk i nesten alle biler, lette lastebiler og varebiler, med bensin, diesel eller LPG-motorer, der en ACEA C2 0W-30 anbefales.

Godkjent og spesielt anbefalt for BMW og MINI personbiler.

SynPower 0W-20

Premium helsyntetisk motorolje, formulert med syntetiske baseoljer av høyeste kvalitet, kombinert med den mest avanserte tilsetningsteknologien. Spesielt anbefalt for Hybrid biler hvor drivstofføkonomi og CO2-reduksjon er viktig.

SynPower 0W-40

Valvoline™ SynPower™ er en høykvalitets, helsyntetisk motorolje, som overgår selv de strengeste krav innen moderne motorteknologi. Ekstremt gode kuldeegenskaper, for kjøring i temperaturer lavere enn 50 oC. For moderne motorer med turbo og Treveiskatalysator (TWC).

SynPower 5W-30

Valvoline™ SynPower™ er en høykvalitets, helsyntetisk motorolje, som overgår selv de strengeste krav innen moderne motorteknologi. For moderne motorer med turbo og Treveiskatalysator (TWC).

SynPower 5W-40

Valvoline™ SynPower™ er en høykvalitets, helsyntetisk motorolje, 
som overgår selv de strengeste krav innen moderne motorteknologi. 
For moderne motorer med turbo og Treveiskatalysator (TWC).

MaxLife C3 5W-30

Høy kvalitets helsyntetisk motorolje med en unik formulering for å forlenge motorens levetid. MaxLife motoroljer er spesielt formulert for å oppfylle behovene hos motorer som har gått mange mil. Tilpasset additivteknologi motvirker de viktigste årsakene til motorhavari og bidrar til å redusere oljeforbruket. MaxLife forlenger levetiden på din motor.

Formulert for Euro 4 og 5 dieselmotorer utstyrt med DPF (dieselpartikkelfilter), og/eller TWC (treveis katalysator). Passer for lange skiftintervaller opp til 30.000 kilometer. 
Kan brukes i moderne GM, MB og BMW bensin- og dieselmotorer. (Bortsett fra GM Duramax diesel motorer som krever API CJ-4 motorolje).

MaxLife 5W-40

En helsyntetisk motorolje. Den er utviklet for å møte utfordringene forbundet med motorer med høy kjørelengde. Eldre motorer har en tendens til redusert ytelse og øket oljeforbruk. MaxLife™ Synthetic SAE 5W-40 motor olje har en additiv-pakke som er utviklet for å bremse denne aldringsprosessen samt øke motorens levetid. Den er beregnet for bruk i person- og varebiler med bensin- eller diesel-motor.

MaxLife 10W-40

MaxLife™ 10W-40 er utviklet for å møte utfordringene forbundet med motorer med høy kjørelengde. Eldre motorer har en tendens til redusert ytelse og øket oljeforbruk. Valvoline™ MaxLife™ har en additiv-pakke som er utviklet for å bremse denne aldringsprosessen samt øke motorens levetid. Den er beregnet for person- og varebiler.

All Climate Extra 10W-40

All Climate Extra 10W-40 er en høyytelses, syntetisk motorolje. All Climate Extra 10W-40 hjelper med å motstå oksidasjon og hindrer formasjon av slam og avleiringer i lagrene i turbo. Den ikke bare møter, men overgår kravene til både turbo-diesel, bensin- og LPG-motorer.

All Climate C3 5W-40

En helsyntetisk kvalitets motorolje. Velprøvd og pålitelig teknologi som dekker et bredt spekter av motorer.

Spesielt formulert for DI-dieselmotorer og VW pumpedyse motorer. Low SAPS olje spesielt tilpasset for DPF (diesel partikkel filter) eller TWC (Three Way Catalyst systems).

All Climate 5W-40

Høykvalitets, fullsyntetisk motorolje formulert for “året-rundt» bruk. Velkjent teknologi, for et bredt spekter av bensin-, diesel- og LPG-motorer.

For bensin-, diesel- og LPG-motorer i personbiler, varebiler, minibusser og campingbiler. Passer til bruk i moderne motorer med turbo, katalysator (TWC) og for lange oljeskiftintervaller.

All Climate 15W-40

All Climate 15W-40 er en høyytelses, mineralsk motorolje. All Climate 15W-40 hjelper med å motstå oksidasjon og hindrer formasjon av slam og avleiringer i lagrene i turbo. Den ikke bare møter, men overgår kravene til både turbo-diesel og bensinmotorer.

All Climate 20W-50

All Climate 20W-50 er en høyytelses, konvensjonell motorolje. Unikt konstruert for å møte kravene til både turbo-diesel og bensin-motorer. All Climate 20W-50 hjelper med å motstå oksidasjon og hindrer formasjon av slam og avleiringer i lagrene i turbo. Den ikke bare møter, men overgår kravene til både turbo-diesel og bensin-motorer.

VR1 Racing 5W-50

Valvoline™ VR1™ Racing motorolje er utviklet for å gi maksimal ytelse I bensinmotorer med og uten turbo for bruk i personbiler og biler som benyttes til racing og rally. Oljen er formulert slik at den ikke brytes ned under de ekstreme betingelsene som kan bli i motoren på en konkurransebil. I tillegg reduserer den friksjonen i motoren slik at motorens kraft utnyttes maksimalt. Oljen er også velegnet for daglig bruk.

VR1 Racing 10W-60

Valvoline™ VR1™ Racing motorolje er utviklet for å gi maksimal ytelse i bensinmotorer med og uten turbo for bruk i personbiler, og biler som benyttes til racing. Oljen er formulert slik at den ikke brytes ned under de ekstreme belastningene som kan bli i motoren på en konkurransebil. I tillegg reduserer den friksjonen i motoren slik at dens kraft utnyttes maksimalt.

VR1 Racing 20W-50

Valvoline™ VR1™ Racing motorolje er utviklet for å gi maksimal ytelse i bensinmotorer med og uten turbo for bruk i personbiler, og biler som benyttes til racing. Oljen er formulert slik at den ikke brytes ned under de ekstreme belastningene som kan bli i motoren på en konkurransebil. I tillegg reduserer den friksjonen i motoren slik at dens kraft utnyttes maksimalt.