Tectyl småemballasje

Forkjemperen innen rustbeskyttelse. For å kunne utføre den beste beskyttelsen trenger du det rette produktet. Produktene finner du i vårt Tectyl-utvalg.

Tectyl ML Greenline

Tectyl ML Greenline gir god inntrengning i folder, flenser og sammenføyninger, noe som gjør det svært egnet til å forebygge korrosjon på innsiden av bilens dører, innfestinger, oppheng, i kanaler og andre hulrom. Sprayboksen leveres med slange og et enkelt dysesett som gjør det enklere og raskere å påføre. Produktet avgir nesten ingen lukt. Tectyl ML Greenline herder til en lys, gjennomskinnelig semi-soft film.

Tectyl Bodysafe wax

Danner en fast, fleksibel slitesterk film som beskytter bilens understell mot steinsprut, vannsprut og veisalt. Produktet er bronsefarget voks/asfaltbasert.

Tectyl Bodysafe

Danner en sterk film som beskytter metall mot korrosjon, fukt, salt etc.

Tectyl 190 Black

Gir en ideell beskyttelse mot korrosjon og skrubbskader på metall, understell på biler, lastebiler og tilhengere. Tørker fort og gir en hard overflate som kan lakkeres.

Tectyl Multi Purpose 506

Er et universal voksbasert, rusthindrende produkt som etterlater en ravgul, fast, ikke klebende film. Anbefales til alle typer stål og metall ved langtidslagring, både innendørs og utendørs, samt til krevende transporter til sjøs og lands.

Tectyl 550-ML
Et petroleums-voksbasert produkt som er ideell for beskyttelse av dørpaneler, sidestolper, rammer osv. Trenger dypt inn i falser og foger, og forsegler. Leveres med et enklet dysesett som gjør det enklere og raskere og påføre.
Tectyl Glashelder/Klar

Er et korrosjonshindrende sprayprodukt som er resinbasert og fargeløst. Det kan påføres verktøy og andre redskaper, eller produkter av messing, kobber og aluminium. Har gode vannavstøtende egenskaper og anbefales blant annet på elektriske kabler i bilen.

Tectyl ML

Et petroleums-voksbasert produkt som er ideell for beskyttelse av dørpaneler, sidestolper, rammer osv. Trenger dypt inn i falser og fuger, og forsegler disse. Sprayboksen leveres med et enkelt slange/dysesett som gjør det enklere og raskere å påføre.

Tectyl Multi Purpose Clear

Tectyl Multi Purpose Clear er et vannbasert korrosjonsbeskyttende belegg. Produktet gir en fast og fleksibel film. Tectyl Multi Purpose Clear gir en effektiv beskyttelse av metall i korrosive miljøer.