Transmisjonsoljer

Dagens girkasser og transmisjoner er designet for å gi høyere ytelse enn tidligere. Dette krever at det brukes høykvalitets smøremidler som blir stadig mer avanserte. Valvoline har et bredt utvalg av høykvalitets giroljer som er resultatet av mange års forskning og produktutvikling.

Valvoline Gear Oil 75W-90

Helsyntetisk girolje for flere kjøretøy. Få best mulig girskifte. Fremragende flyt i lave temperaturer gir jevnere girskifter ved lave temperaturer. Fremragende ytelse ved synkronisering, slik at den får lengre levetid og girskifte blir mer komfortabelt.

Valvoline Gear Oil 75W-80

Girolje for flere kjøretøy. Få best mulig girskifte. Fremragende ytelse ved synkronisering, slik at den får lengre levetid og girskifte blir mer komfortabelt. Forbedrer drivstofføkonomien.

Valvoline TDL SAE 80W-90
Førsteklasses girolje for personbiler, lastebiler og busser. Total Driv Linje olje (TDL), egnet for girkasser og differensialer som brukes under krevende forhold. For bruk i hele drivverket der produsenten angir en GL-3, GL-4 eller GL-5 olje. Denne førsteklasses giroljen har ytelser som samsvarer med nåværende og fremtidige behov. Anbefales for konvensjonelle så vel som ultramoderne girkasser og girkasser av personbiler og lastebiler. Ikke anbefalt på aksler med differensialbrems (limited slip).
Valvoline Gear Oil 75W-80 RPC

Til manuelle girkasser når produsenten angir en GL-5-olje. Spesielt utviklet for å oppfylle de siste kravene for Renault, Peugeot og Citroën (RPC) for manuelle girkasser.

DT Transmission SAE 10W

Gir- og transmisjonsolje laget etter, og anbefalt for utstyr som krever en olje som møter Caterpillar TO-4 eller Allison C-4 spesifikasjonene. Utviklet med høykvalitets baseolje og utvalgte tilsetninger for å møte de høye kravene fra moderne utstyr.

Dette er kun en gir- og transmisjonsolje, og skal IKKE brukes i motorer. Kan benyttes i Caterpillar’s utstyr med våte bremser.

DT Transmission SAE 30

Gir- og transmisjonsolje laget etter, og anbefalt for utstyr som krever en olje som møter Caterpillar TO-4 eller Allison C-4 spesifikasjonene. Utviklet med høykvalitets baseolje og utvalgte tilsetninger for å møte de høye kravene fra moderne utstyr.

Dette er kun en gir- og transmisjonsolje, og skal IKKE brukes i motorer. Kan benyttes i Caterpillar’s utstyr med våte bremser.

Valvoline Axle Oil 75W-90 LS

Til bruk i alle girkasser med differensialbrems, hypoidgir og andre drivverk der API GL-5-olje er angitt. Spesielle additiver reduserer støy i differensialgir. Beskytter mot slitasje under alle forhold.

Valvoline Axle Oil 75W-90

Til bruk i alle girkasser med hypoidgir, ogkardang der API GL-5-olje er angitt. Gir fremragende beskyttelse i alleværforhold. Beskytter mot rust og korrosjon.

Valvoline GL-4 SAE 80W-90
Valvoline Gear Oil GL-4 er en førsteklasses girolje som er utviklet for bruk i de fleste girkasser og drivverk til kjøretøy, der det er spesifisert en GL-4 olje. Valvoline Gear Oil GL-4 bidrar til problemfri giring under varierende temperaturforhold, og den beskytter mot rust og korrosjon. Anbefalt for personbiler, lastebiler og busser.
Valvoline Heavy Duty TDL PRO 75W-90

Kan brukes som olje for hele drivverket. API MT-1 GL- 3/4/5-spesifikasjon. Spesielt sammensatt for fremragende ytelse i ekstreme temperaturer. Forbedrer drivstofføkonomien. Dekker lange kjøreintervaller. Anbefalt til vognparker med forskjellige modeller.

Valvoline TDL 75W-90

Olje med EP (Extreme Pressure) tilsetninger for girkasser og aksler/bakaksler der produsenten foreskriver en API GL-5 olje med SEA 75W-140 viskositet. Spesielt utviklet for bruk under krevende forhold og stor belastning. Økt slitasjemotstand over et stort temperaturområde.

Valvoline ATF Dex/Merc

Lisensiert G34221 for GM Dex III. Lisensiert M-020602 for Ford. Forbedret temperaturbeskyttelse.

Valvoline ATF AW

Syntetisk automatgirolje for personbiler med Aisin Warner automatiske girkasser.
Anbefalt av Valvoline for bruk i: Spesifikke Volvo-modeller med Aisin Warner 6-trinns girkasser.

Valvoline ATF Type D
ATF for lastebil, busser og biler der Dexron IID er spesifisert.
Valvoline ATF PRO 236.14

Helsyntetisk automatgirolje. MB-godkjenning 236.14. Anbefalt for MB NAG-2-girkasser. Fremragende temperaturbeskyttelse.

SynPower ATF 134 FE
SynPower ™ ATF 134 FE er en premium helsyntetisk høy-ytelses automatgirolje for 7-G Tronic Pluss transmisjon (NAG2 +) som brukes i utvalgte personbiler, varebiler, LCV og SUV hvor Mercedes-Benz spesifikasjonen 236.15 er anbefalt.
Valvoline ATF PRO 236.15

Helsyntetisk automatgirolje. MB-godkjenning 236.15. Anbefalt for MB NAG-2+ girkasser og MB 7-trinns automatisk girkasseserie Tronic Plus. Fremragende temperaturbeskyttelse.

Valvoline ATF

Flere kjøretøy og automatgirkasser. Best mulig temperaturbeskyttelse. Beskytter pakninger for å forhindre lekkasjer. Gir jevnest mulig girskift lenger enn konvensjonelle ATF-oljer. Gir best mulig flyt ved lave temperaturer og sterkere oljefilm ved høye temperaturer.

SynPower ATF
Valvoline SynPower ATF er en helsyntetisk høy ytelse automatgirolje for personbiler, lastebiler og busser. Valvoline SynPower ATF gir enestående beskyttelse og smøring av den automatiske girkassen over et bredt temperaturområde.
Valvoline ATF PRO +4

Helsyntetisk automatgirolje. Lisensiert for Chrysler +4. Fremragende temperaturbeskyttelse. Fremragende beskyttelse mot slitasje.

Valvoline CVT

Syntetisk girolje for mange typer kjøretøy med kontinuerlig variabel girkasse (CVT). Egner seg for europeiske, asiatiske og amerikanske person- og varebiler. Maksimal slitasjebeskyttelse. Maksimal temperaturbeskyttelse. Spesielt utformet for belte- og kjededrevne kontinuerlig variable transmisjoner (CVT).

Valvoline DCT

Girolje med syntetisk teknologi for flere typer kjøretøy med dobbeltclutch girkasse (DSG).
Egner seg for europeiske, asiatiske og amerikanske person- og varebiler. Maksimal slitasjebeskyttelse. Maksimal temperaturbeskyttelse. Spesielt utformet for DSG-girkasser i person- og varebilene til Volkswagen. Egner seg til bruk for enkelte modeller fra Audi, Skoda, Seat, Lamborghini og Nissan som har VW DSG-girkasser.