Tectyl grønn linje

Greener - Cleaner - Smarter.
Den nyeste teknologien innen antirustprodukter er Tectyl uten løsemidler.

Tectyl 4D750

Et løsemiddel- og luktfritt produkt for innvendig hulromsbeskyttelse av bilen. Har meget gode penetrerende egenskaper og trenger inn i sveiseskjøter, falser og fuger. Tectyl 4D750 er harpiks/oljebasert, lysgrå/gul farge som gir en litt klebrig film med ekstrem vedheft til underlaget.

Tectyl 4D750 Brown OEM

Tectyl 4D750 Brown OEM er et løsemiddel- og luktfritt produkt for innvendig hulromsbeskyttelse av bilen. Har meget gode penetrerende egenskaper og trenger inn i sveiseskjøter, falser og fuger. Tectyl 4D750 Brown OEM herder til en mørk brun, gjennomsiktig og litt klebrig film med ekstrem vedheft til underlaget.

Tectyl 5638W-A

Tectyl 5638W-A er et vannbasert, lyd dempingsprodukt. Produktet er svært godt egnet for små industriell anvendelse på biler, tog, og andre rullende utstyr. Tectyl 5638W-A kan også brukes som støydemping på bildeler (dører, pansers etc.), ventilasjonssystemer, beholdere (for glass, søppel, etc.) og maskinkonstruksjoner. Det gir relativt rask tørking og blir til en gråaktig svart, hard film.

Tectyl 5765W-A

Et vannbasert antirustmiddel som egner seg spesielt til å beskytte bilens understell og hjulhus. Inneholder ingen løsemidler, og er helt luktfritt samt tørker fort. Tectyl 5765W-A er et polymerbasert produkt som ved tørk blir til et mørkgrått slitesterkt belegg.