Motorolje tyngre sektor

Å velge rett motorolje er lettere enn noen gang tidligere. Valvolines utvalg av Heavy Duty motoroljer er tilpasset krav til ekstra holdbarhet, økt ytevene, reduserte driftskostnader og lengere kjøreintervaller. Hvert produkt er utviklet slik at de er tilpasset de krav de ulike motorer og modeller krever.

 

Premium Blue 8100 10W-40

Premium Blue™ 8100 10W-40 er en førsteklasses motorolje for tyngre kjøretøy. Godkjent og anbefalt av Cummins. Utviklet for høy ytelse i moderne Cummins- og andre dieselmotorer, inkludert de med Eksosgass Resirkulering (EGR), Selektiv Catalyst Reduction (SCR) og Diesel Partikkel Filter (DPF). Denne oljen er basert på syntetisk teknologi, og er spesielt egnet for bruk i kaldt klima.

Premium Blue 8100 15W-40

Premium Blue™ 8100 15W-40 er en mineralbasert, førsteklasses motorolje for tyngre kjøretøy. Godkjent og anbefalt av Cummins. Utviklet for høy ytelse i moderne Cummins- og andre dieselmotorer, inkludert de med Eksosgass Resirkulering (EGR), Selektiv Catalyst Reduction (SCR) og Diesel Partikkel Filter (DPF).

Premium Blue 7800 15W-40

Premium Blue™ 7800 15W-40 er en førsteklasses motorolje for tyngre kjøretøy. Spesielt formulert for høy ytelse i moderne Cummins- og andre dieselmotorer, inkludert de med Eksosgass Resirkulering (EGR) og Selektiv Catalyst Reduction (SCR). Ikke for Diesel Partikkel Filter (DPF).

Premium Blue Superior 10W-40

Premium Blue™ Superior 10W-40 er en førsteklasses motorolje for tyngre kjøretøy. Godkjent og anbefalt av Cummins. Utviklet for høy ytelse i moderne Cummins- og andre dieselmotorer, inkludert de med Eksosgass Resirkulering (EGR), Selektiv Catalyst Reduction (SCR) og Diesel Partikkel Filter (DPF). Denne oljen er basert på syntetiske teknologi, og er spesielt egnet for bruk i kaldt klima.

Premium Blue GEO M-74 15W-40

Premium Blue™ GEO M-74 15W-40 er en motorolje med lavt askeinnhold, godkjent og anbefalt av Cummins. Egnet for bybusser, varebil og andre kjøretøy drevet av CNG (Compressed Natural Gas), LNG (Liquefied Natural Gas) eller propan.

Premium Blue GEO M-85 15W-40

Valvoline Premium Blue – godkjent og anbefalt av Cummins.

Førsteklasses mineralsk heavy-duty motorolje designet for høy smøremiddelytelse i komprimert naturgass og flytende naturgass drevet applikasjoner.

Premium Blue GEO M-85 15W-40 er en toppkvalitets motorolje med medium askeinnhold, som anbefales i gassmotorer som går på CNG (Komprimert naturgass), LNG (flytende naturgass), LPG (flytende petroleumsgass) eller propan med 0,7-0,9% sulfatert aske. Benyttes i bl. a. bybuss, lastebil og annen servicetrafikk. Askeinnholdet i oljen er optimalisert for forbedret ytelsen og lange oljeskiftintervaller.

Cummins CES 20085 godkjent.

ProFleet LS SAE 5W-30

Premium Ultra High Performance Diesel (UHPD) full syntetisk motorolje utviklet for å møte de nyeste EU-standarder og OEM krav.

ProFleet SAE 5W-30

Formulert for å kunne gi ekstra lange oljeskiftintervaller for lastebiler, busser og industrimotorer.

ProFleet LS SAE 10W-40

ProFleet LS motor oil er en helsyntetisk motorolje utviklet for å møte kravene som stilles til olje som kan benyttes i Euro 3 og 4 motorer. Olje kan brukes i motorer til lastebiler, busser og industrimotorer. Den tilfredstiller Ultra High Performance Diesel (UHPD) anbefalingene fra ledende motorprodusenter. ProFleet LS har et lavt innhold av svovel, fosfor og svovelholdig aske som gjør den velegnet for bruk i motorer som er utstyrt med EGR, SCR eller DPF. Den kan brukes hvor det er spesifisert lange skiftintervall (sjekk alltid bilens instruksjonsbok).

ProFleet LS-X 10W-40

Førsteklasses Ultra High Performance Diesel (UHPD) helsyntetisk motorolje, utviklet for å møte de siste EU-standardene. Den unike formuleringen gir lavere innhold av sulfatert aske, fosfor og svovel. Dette for å beskytte de nyeste avgass etterbehandlingssystemene, som for eksempel eksosgass resirkulering (EGR), selektiv katalytisk reduksjon-systemer (SCR/»AdBlue») og dieselpartikkelfilter (DPF).

Oljen kan benyttes til utvidede skifteintervaller for lastebiler og busser, og er kompatibel med Euro 1,2,3,4,5,6 * motorer.

* Euro 6 olje anbefalinger varierer. Kontroller brukerhåndboken før bruk.

ACEA E9, E7, E6

ProFleet SAE 10W-40

ProFleet motor oil er en syntetisk motorolje av SHPD-kvalitet (Super High Performance Diesel) for lastebiler, busser og industrimotorer. Den møter kravene til olje med forlenget skiftintervall fra de fleste motorprodusentene. Den har en avansert additiv-pakke som gir beskyttelse i hele service-perioden og bidrar til å holde motoren ren og fri for sotavleiringer.

All-Fleet Superior LE 10W-30

All-Fleet™ Superior LE 10W-30 motorolje er formulert for å gi forbedret drivstofføkonomi, og oksydasjonskontroll.

All-Fleet Superior LE SAE 10W-40
All-Fleet Superior LE SAE 10W-40 er en semi syntetisk heavy duty motorolje formulert for å kunne gi forlengede oljeskift til moderne trucks, busser og industrimotorer med laveutslippsverdier. Produktet kan brukes i Euro 1, 2, 3, 4 og 5 motorer med eller uten dieselpartikkelfilter (DPF) og for de fleste motorer med eksosresirkulering (EGR) og Selective Catalytic Reduction (SCR).
All-Fleet Extreme LE SAE 5W-40
Syntetisk premium heavy-duty diesel motorolje. Gir overlegen smøring og ytelsen i moderne dieselmotorer utstyrt med eksos etterbehandlings-systemer. All-Fleet Extreme LE motorolje er en høy-ytelses syntetisk motorolje som gir en lang varighet, utvidet intervaller og maksimerer motorens holdbarhet. All-Fleet Extreme LE møter de mest krevende krav til moderne dieselmotorer med eksosgass (EGR) og/eller Diesel Partikkelfilter.
All-Fleet Extreme LE SAE 10W-40

Valvoline All-Fleet Extreme LE motorolje er en Super High Performance Diesel (SHPD) motorolje for bruk i heavy-duty, turboladede industri- og lastebilmotorer. Denne oljen er spesielt utviklet basert på syntetisk teknologi for å møte de forlengede skift kravene verdens ledende lastebilprodusenter krever. Produktet inneholder spesielle tilsetningssystemer som gir effektiv stempel renslighet og slitasje kontroll. Produktet kan brukes i Euro-motorer med eller uten dieselpartikkelfilter (DPF) og for de fleste motorer med eksosgass resirkulering (EGR) og Selective Catalytic Reduction (SCR). Passer for Euro 1,2,3,4,5,6 * motorer.
* Euro 6 olje anbefalinger variere per kjøretøy merke. Sjekk bruksanvisningen før bruk.

All-Fleet Extreme SAE 10W-40

All-Fleet Extreme er en motorolje av SHPD-kvalitet (Super High Performance Diesel) for lastebil-, buss- og industrimotorer. Den møter kravene til olje med forlenget skiftintervall fra de fleste motorprodusentene.

All-Fleet Extra LE SAE 15W-40

All-Fleet Extra LE er en Super High Performance Diesel (SHPD) motor olje for Heavy Duty motorer. Den er spesial-laget for å møte kravene til lange skiftintervaller fra verdens ledende produsenter av Heavy Duty motorer innen Trucks, Buss, Marine og Industri. En spesiell additivpakke holder stemplene rene og gir god slitasjekontroll. Anbefales i Euro I, II, III, IV og V motorer med eller uten DPF og for de fleste motorer med EGR og SCR eksossystem.

All-Fleet Extra SAE 15W-40

All-Fleet Extra motor oil er en motorolje av SHPD-kvalitet (Super High Performance Diesel) for lastebil-, buss- og industrimotorer. Den møter kravene til olje med forlenget skiftintervall fra de fleste motorprodusentene. Den har en avansert additiv-pakke som gir beskyttelse i hele service-perioden og bidrar til å holde motoren ren og fri for sotavleiringer.

All-Fleet SAE 15W-40

Valvoline All-Fleet motor oil er en førsteklasses olje som kan brukes til kjøretøy, både i langtransport og distribusjon. Den har en additivpakke som er spesielt utviklet for å begrense avleiringer i motorer som har mye start og stopp. Dette vil begrense motorslitasjen. Den inneholder også sot-løsende midler som er med på å holde stempel og forbrenningskammer rene.

Valvoline HD SAE 10W

Valvoline HD motor olje er førsteklasses motorolje for bruk i bensin- og diesel motorer til lastebil og buss der det er anbefalt å bruke en "singlegrade" olje. Oljen er spesielt utviklet for bruk i kjøretøy som brukes til distribusjon der det er mye start og stopp. Den kan også brukes som hydraulikk-olje der det er spesifisert av utstyrsprodusenten.

Valvoline HD SAE 30

Valvoline HD motor olje er førsteklasses motorolje for bruk i bensin- og diesel motorer til lastebil og buss der det er anbefalt å bruke en "singlegrade" olje. Oljen er spesielt utviklet for bruk i kjøretøy som brukes til distribusjon der det er mye start og stopp. Den kan også brukes som hydraulikk-olje der det er spesifisert av utstyrsprodusenten.

All-Fleet Extreme NTI SAE 10W-40

All-Fleet Extreme NTI er en motorolje av SHPD-kvalitet (Super High Performance Diesel) for lastebil-, buss- og industrimotorer. Den møter kravene til olje med forlenget skiftintervall fra de fleste motorprodusentene.