Smørefett

Valvoline leverer en komplett serie med smørefett som er utviklet for bruk i personbiler, lastebiler, traktorer, anleggs- og industrimaskiner.

Earth Lical Complex 2 Grease

Et klebefett med meget høy viskositet og god vedheft egenskaper. Spesielt tilpasset åpne gir, tannhjul, kabler, kjeder og annet statisk eller saktegående utstyr.

Marine Calcium 2

Førsteklasses og meget klebrig smørefett, som motstår utvasking med vann og forhindrer rust og korrosjon. Produktet har gode anti-slitasjeegenskaper og inneholder titan.

Valvoline Marine Calcium 2 er et vannfritt kalsium-fortykket smørefett, formulert med høyviskositets, mineralsk baseolje og er forsterket med titan. Produktet har en utmerket lastbærende evne, førsteklasses korrosjonsforebyggende egenskaper og overlegne egenskaper som er nødvendige for beskyttelse av marint utstyr.

Multipurpose Calcium 2

Kalsiumfett med gode vannmotstandsegenskaper. Egnet til smøring av maskiner som arbeider under fuktige forhold.

Valvoline Multipurpose Calcium 2 er et kalsium-fortykket smørefett formulert med naftenbaseolje. Grønn farge muliggjøre enkel verifisering på påførte deler. Produktet beskytter mot rust og korrosjon, spesielt i marine- og landbruksapplikasjoner der vannmotstand er nødvendig.

Multipurpose Complex Amber 2

Valvoline Multipurpose Complex Amber 2 er et Litium Complex EP smørefett formulert med mineralsk baseolje, som kan påføres over et bredt temperaturområde, spesielt i utstyr som arbeider under forhøyede temperaturer.

Ideell for bruk i hjullager og alle andre applikasjoner der et standard litiumfett ikke oppfyller kravene til temperatur og/eller støtbelastning.

Multipurpose Complex Red 2

Multipurpose Complex Red 2 er et høytrykks litiumsbasert universalfett. Det er velegnet for bruk innen automotiv industri, transportsektoren, anleggsmaskiner og generell industri. Produktet tåler høy fuktighet og høy hastighet (hjullager), og kan også brukes til applikasjoner innenfor skipsfart. Multipurpose Complex Red 2 kan påføres over et stort temperaturintervall, er mekanisk stabilt og pumpbart.

Multipurpose Lical 2/3

Premium multifunksjons kalsium/lithium-fett med EP tilsetninger for ekstreme trykk. Velegnet for smøring av maskiner og utstyr som brukes i fuktige miljøer. Valvoline Multipurpose Lical 2/3 fungerer godt til anleggsmaskiner, lastebil, svingskiver og marine maskiner (dekksmaskiner). Produktet har gode korrosjonshindrende egenskaper.

Multipurpose Lithium 2

Valvoline Multipurpose Lithium 2 er et Litium-fortykket smørefett formulert med mineralsk baseolje. Mekanisk stabil og lett pumpbar på grunn av jevn konsistens.

Produktet ble utviklet for universell bruk, og smøring av forskjellig mekanisk utstyr. Det brede bruksområde gjør det lettere å velge når et generelt fett er nødvendig.

Multipurpose Lithium EP 2

Valvoline Multipurpose Lithium EP 2 er et høytrykks litiumsbasert universalfett. Det er velegnet for bruk innen transportsektoren, anleggsmaskiner og industri. Produktet tåler høy fuktighet og beskytter mot rust og korrosjon. Valvoline Multipurpose Lithium EP 2 kan påføres over et stort temperaturintervall, er mekanisk stabilt og pumpbart.

Multipurpose Moly 2

Førsteklasses litiumfett formulert med molybdendisulfid for tung belastning og tunge laster. Gir gode vannmotstandsegenskaper, slitasje- og friksjonskontroll.

Valvoline Multipurpose Moly 2 er et Litium-fortykket smørefett formulert med mineralsk basolje og er forbedret med molybdendisulfid for å gi overlegen ytelse og beskyttelse. Produktet er mekanisk veldig stabilt og på grunn av sin glatte konsistens, lett pumpbar.

Multipurpose Synthetic 2

Helsyntetisk litiumkompleks EP-fett utviklet for smøring av bil- og industriutstyr, som lastebiler, veibyggingsutstyr og industrimaskiner. Spesielt egnet når du arbeider under svært lave temperaturer.

Valvoline Multipurpose Synthetic 2 er et Litium Complex fortykket smørefett formulert med helsyntetisk baseolje som kan påføres over et bredt temperaturområde. Produktet er mekanisk veldig stabilt, og på grunn av at den glatte konsistensen er lett pumpbar.

Temperaturområde -55°C til +140°C, med topper opp til +180°C.

Semi Fluid 00 Grease

Et lithiumkompleks-smøremiddel som gir utmerket beskyttelse ved ekstremt trykk. Velegnet til bruk i automatiske smøresystemer. Gir god pumpbarhet.