Tectyl småemballasje

Forkjemperen innen rustbeskyttelse. For å kunne utføre den beste beskyttelsen trenger du det rette produktet. Produktene finner du i vårt Tectyl-utvalg.

Tectyl Cavity Wax Non Solvent

Tectyl Cavity Wax Non Solvent sørger for korrosjonsbeskyttelse til dørpaneler, sideskjermer og rammer via et vannfortrengende, gjennomsiktig voksbelegg. Egenskapene til den løsemiddelfrie blandingen gir betydelig mer dekning - opptil 50 % mer effektiv - og mindre lukt, sammenlignet med løsningsmiddelprodukter.

Se video

Tectyl Cavity Wax Amber

Tectyl Cavity Wax Amber gir korrosjonsbeskyttelse til dørpaneler, sideskjerm og rammer via et vannfortrengende, gjennomsiktig gult-farget voksbelegg. Vis spesielt oppmerksomhet til hjørner, falser og andre steder hvor vann kan samle seg. Dreneringshullene i døren må kontrolleres regelmessig og holdes åpne.

Se video

Tectyl Multipurpose Waterbased

Tectyl Multipurpose Waterbased er et vannbasert, allsidig, gjennomsiktig, korrosjonsforebyggende belegg. Den herdede filmen er hard og fleksibel og er spesielt laget for å brukes på komponenter av metall. Tectyl Multipurpose Waterbased har kort tørkingstid, kan påføres direkte på metall, er ideell for visuelle kontroller på grunn av gjennomsiktigheten, men er også overmalbar. I tillegg er Tectyl Multipurpose Waterbased en utmerket korrosjonsforebyggende for lagring eller transportbeskyttelse av ferdige og uferdige bildeler.

Se video

Tectyl Multipurpose Amber

Tectyl Multipurpose Amber er et voksbasert, løsningsmiddelbasert korrosjonsforebyggende stoff. Produktet har gode vannfortrengende egenskaper og god penetreringsevne, noe som gjør den svært egnet som en allsidig korrosjonsbeskyttelse for en rekke bruksområder; automotive, marine, industri og hjemme.

Se video

Tectyl Multipurpose Transparent

Tectyl Multipurpose Transparent er en fargeløst, allsidig korrosjon forebyggende produkt for bilindustri, industri, marine og husholdning. Gir god beskyttelse for industrielle og elektriske ledninger i bil og kontakter som tennspole (coil), tennplugg-ledninger og terminaler. Kan brukes på jernholdige og ikke-jernholdige metaller og i forkrommede deler som sykkelhjul.

Se video

Tectyl Stone Chipping Black

Tectyl Stone Chipping Black er et løsemiddel-, gummi / harpiksbasert korrosjonsforebyggende stoff som anbefales for beskyttelse av metaller og undersiden av biler, lastebiler og tilhengere mot korrosjon og slitasje. Produktet er hurtigtørrende, har lyddempende egenskaper og det er overmalbar. Herder til en svart, fast, elastisk, tøff film.

Se video

Tectyl Underbody Coating Bronze

Tectyl Underbody Coating Bronze er et løsningsmiddel-, voks / asfaltbasert, korrosjonsforebyggende stoff. Produktet er egnet til å brukes til understellet på kjøretøyer.

Se video

Tectyl Extention Hose Attachment

Slange- og dysesett som passer til Tectyl Cavity Wax Amber og Cavity Wax Non Solvent.

Tectyl Bodysafe

Danner en sterk film som beskytter metall mot korrosjon, fukt, salt etc.

Tectyl Multi Purpose 506

Er et universal voksbasert, rusthindrende produkt som etterlater en ravgul, fast, ikke klebende film. Anbefales til alle typer stål og metall ved langtidslagring, både innendørs og utendørs, samt til krevende transporter til sjøs og lands.

Tectyl 550-ML

Et petroleums-voksbasert produkt som er ideell for beskyttelse av dørpaneler, sidestolper, rammer osv. Trenger dypt inn i falser og foger, og forsegler. Leveres med et enkelt dysesett som gjør det enklere og raskere å påføre.