Antifreeze-Coolant-HT-12


Nyhet - Valvoline Antifreeze Coolant HT-12


Valvoline kunngjør lansering av nytt patent innen kjølevæsker. Valvoline Inc., i samarbeid med HAERTOL, har nå lansert to nye patenterte merkevarer innen kjølevæsketeknologi, spesielt designet for moderne motorer:

  • Antifreeze Coolant HT-12 Grønn
  • Antifreeze Coolant HT-12 Rosa 


Godkjent av VW og BMW

Valvoline HT-12 er de eneste kjølevæskene av denne kvaliteten som er godkjent i henhold til Volkswagen og BMW sine nyeste spesifikasjoner for kjølevæske. De gir langvarig beskyttelse i opptil fem år eller 250.000 km. Teknologien bak kjølevæsken er patentert og dermed beskyttet i de kommende 5 årene.

  • Valvoline Antifreeze Coolant HT-12 Rosa er godkjent av Volkswagen i henhold til VW TL 774-L (G12evo). 
  • Valvoline Antifreeze Coolant HT-12 Grønn er godkjent i henhold til BMW Lifetime-Coolant 18 (BMW LC-18).
  • Kompatibel med BMW fom. 1988 (LC-87) og MINI.
  • Kompatibel med Audi, Seat, Škoda og VW fom. 1996 (G12+, G12++, G13).
  • Langvarig beskyttelse i opptil 5 år / 250.000 km


Førsteklasses beskyttelse

Valvoline HT-12 Grønn og HT-12 Rosa er formulert med toppmoderne silikat-organisk syreteknologi (Si-OAT), som beskytter alle kjølesystemmetaller, inkludert aluminium. Dette forhindrer at sylinderhodet groper seg og gir utmerket beskyttelse til motorblokkens kjølekanaler, radiator og vannpumpe mot korrosjon, overoppheting og frost. Kjølevæskene er også utviklet for å forhindre skade på pakninger, slanger, plast og lakk. 

HT-12 kjølevæskene fra Valvoline og HAERTOL er fri for fosfater, nitritter, aminer og borater og har en høy grad av silikatstabilitet. Dette resulterer i kjølevæsker som er motstandsdyktige mot kalsium og magnesium, og kompatible selv med hardt vann fra springen. Dermed fjernes kravet til verksteder for å holde demineralisert vann på lager.

Valvoline HT-12 Green og HT-12 Pink er tilgjengelig i både konsentrat og ferdig blanding, og utvider Valvolines unike utvalg av kjølevæsker for det uavhengige ettermarkedet.Om HAERTOL

HAERTOL er en ledende europeisk produsent og leverandør av premium frostvæske-produkter og biltjenester. Selskapet ble etablert i 1952 og har utviklet seg til å bli en av de ledende produsentene av kjølevæske, loddeforsyninger og overflatebehandlingsprodukter. For mer informasjon, besøk www.haertol.de


Mer info

For mer informasjon om produktene, ta kontakt med: