Pressemelding- 08.12.2023: PRESSEMELDING fra Valvoline Oil AS

Nytt samarbeid forenkler verdikjeden og reduserer ledetiden

Fredag den 24. november signerte Valvoline Oil AS en samarbeidsavtale med transportselskapene Autofrakt AS og Autosped AS. Dette samarbeidet representerer et spennende partnerskap som vil tilby en helhetlig løsning for bilimportører, inkludert transport fra fabrikk, Tectyl understellsbehandling, klargjøring, fortolling, og transport til lokale forhandlere. Målet med dette konseptet er å betydelig redusere ledetiden, noe som vil gi positive fordeler for bilimportører, forhandlere og sluttkunder.
Autofrakt AS er en landsdekkende aktør innen biltransport, med en egen terminal for lagring og klargjøring av biler. Gjennom dette samarbeidet ønsker Autofrakt AS å levere bærekraftige løsninger til OEMer, forhandlernettverk og enkeltpersoner, og sammen med kundene skal de jobbe for å finne løsninger som gir merverdi og verdiskaping for alle involverte parter. Logistikktjenestene til Autofrakt AS inkluderer PDI, transport samt lager- og spedisjonstjenester.

«Med aktører som Valvoline og Autosped i ryggen, kan vi nå levere et fullverdig tjenestespekter til bilbransjen. Alle ledd i verdikjeden til en bilprodusent er nå i varetatt, fra fabrikk til sluttkunde. Autofrakt ser frem til å starte et nytt kapitel på Follestad næringspark, da med Tectyl som en samarbeidspartner på understellsbehandling.»

Geir Inge Johansen, daglig leder i Autofrakt AS.

Autosped AS lang erfaring og ekspertise innen biltransport og logistikk til og fra Norge. De tilbyr grenseoverskridende transport i hele Europa og fra fjerne østen sammen med tilhørende spedisjonstjenester og lagerhold av kjøretøy. Deres dedikasjon til å tilby en helhetlig internasjonal logistikkløsning vil sammen med dette samarbeidet gi kundene en oversiktlig, kostnadseffektiv og sømløs logistikkløsning fra fabrikk til butikk.

«Vårt samarbeid med Valvoline og Autofrakt gir oss i Autosped muligheten til å tilby våre kunder en helhetlig og skreddersydd logistikkløsning for biler, fra fabrikk til levert i butikk.»

Stian Egge Halvorsen, daglig leder i Autosped AS


Valvoline Oil AS tilbyr førsteklasses kvalitetsprodukter sammen med ekspertveiledning. Våre produkter lagres lokalt for å sikre maksimal tilgjengelighet. Siden 1930-tallet har vårt produkt Tectyl vært en pålitelig beskyttelse mot korrosjon og rustdannelse på metalloverflater. Tectyl kjeden er spesialiserte verksteder for understellsbehandling og du finner dem fra Lista i sør til Tromsø i nord.

«Dette samarbeidet er en spennende mulighet for å redusere ledetiden fra produksjonen på fabrikken til levering av bilen til den nye eieren. Vi ser virkelig frem til de positive resultatene dette samarbeidet vil gi. For å sikre en lang levetid på kjøretøyene, vil Tectyl kjeden håndtere videre vedlikehold av understellsbehandlingen.

Ariane Struyf, Daglig leder, Valvoline Oil AS