Ny daglig leder hos valvoline

Et marked i endring er et marked med muligheter, sier Ariane Struyf, og legger til at hun gleder seg til å bli en del av teamet hos Valvoline Oil AS; Sammen skal vi løfte laget til nye høyder.

Valvoline Oil AS har ansatt Ariane Struyf som ny daglig leder, hun tiltrer 1. desember 2022. Ariane kommer fra stillingen som administrerende direktør i CarNext Norway, som nylig avsluttet sin B2C-virksomhet i Norge.

-Timingen var perfekt for vår del og Valvoline Oil AS er utrolig takknemlig for at Ariane har sagt ja til å lede laget vårt. Vi gleder oss til å få inn ny kompetanse i et godt veletablert selskap med lange tradisjoner, sier styreleder Thomas Talén.

-Valvoline Oil AS har de siste årene vært gjennom en restruktureringsprosess, og det er positivt å se at vi har en sterk økning i salgsinntektene i 2022, i en tid og i en verden som er krevende, sier Talén videre.

Ariane har lang fartstid fra bilbransjen og har i en årrekke vært sentral i BMW-systemet. Hun kjenner derfor godt de utfordringer bilbransjen står overfor i forbindelse med det grønne skiftet. Gjennom sine tidligere roller har hun vist solid evne til å se potensiale, utvikle og skape store verdier gjennom sitt arbeid. 

-Et marked i endring er et marked med muligheter, sier Ariane Struyf, og legger til at hun gleder seg til å bli en del av et team med høy faglig kompetanse og gode tekniske kvaliteter; Sammen skal vi løfte laget til nye høyder.

Vi ønsker Ariane velkommen til oss! 

Kampanje

Kampanje

Oppsummering av artikkel. Dette vises i linker til artikler

Valvoline introduserer Brugarolas

Valvoline introduserer Brugarolas

Valvoline Oil AS utvider produkttilbudet sitt. I tradisjon med å levere kvalitetsprodukter og ekspertrådgivning er vi nå de første som distribuerer produktene til den spanske produsenten Brugarolas i Norge.

Great place to work

Great place to work

Great Place To Work er verdens mest brukte medarbeiderundersøkelse som tar temperaturen på hvordan ansatte har det på jobb. Valvoline Oil er stolte av å være sertifisert som en god arbeidsplass og er spesielt fornøyd med 100% deltakelse.

Ved å klikke "Godta alle" samtykker du at vi kan samle inn informasjon om deg for ulike formål, inkludert: Statistikk og markedsføring