Personvernerklæring

Valvoline Oil AS har i over 60 år levert kvalitetsprodukter og ekspertrådgivning innen smøremidler og rengjøringsprodukter til alt som beveger seg i det norske markedet.  
Vi er stolte av å være nær kundene våre og respektere deres ønsker med hensyn til personvern. Derfor tar vi innsamling og bruk av personopplysninger på alvor og er åpen om hvordan vi behandler dine opplysninger. Bruk av Valvoline Oil's tjenester er underlagt vilkårene i denne personvernerklæringen.

Sist oppdatert 3. april 2024

 

Behandlingsansvarlig

Med personopplysninger mener vi informasjon som er direkte eller indirekte knyttet til deg.  
Leder Backoffice – Per-Christian Lysgaard er på vegne av Valvoline Oil AS behandlingsansvarlig for selskapets behandling av personopplysninger.  

Personopplysninger som lagres om deg som besøkende på nettstedet vårt

For å forbedre brukeropplevelsen din ber vi om din samtykke til å bruke informasjonskapsler når du først navigerer til nettstedet vårt. Du kan til enhver tid finne mer informasjon eller endre valgene dine her.

Personopplysninger som lagres om deg som kommende eller eksisterende kunde

Vi lagrer følgende personopplysninger om våre kommende og eksisterende kunder;
Navn, adresse, telefonnummer og e-postadresse.
Vi benytter også opplysningene for å kunne gi deg informasjon, tilbud og service i forbindelse med ditt kjøp via e-post, telefon, SMS og postutsendelser.

På nettsted samler vi inn dine personopplysninger for å levere, støtte, tilpasse og utvikle våre tjenester, samt for å gjøre tjenestene mer relevante og nyttige for deg. Vi lagrer innloggingsinformasjon på våre nettsider: brukernavn og passord, navigasjonsopplysninger, kjøpshistorikk og adferdsmønster på vår nettside, dvs. opplysninger om hvordan den enkelte kunde navigerer på siden.

Formål med behandlingen

Vi behandler opplysningene for å kunne gjennomføre våre forpliktelser etter avtale med deg. 
Vi benytter også opplysningene for å kunne gi deg informasjon, tilbud og service i forbindelse med ditt kjøp via e-post, telefon, SMS og postutsendelser.
Vi benytter kjøpshistorikk og adferdsmønster på nettsiden til å kunne gi anbefalinger og reklame som er tilpasset hver enkelt bruker.

Grunnlaget for behandlingen

Informasjon om navn, adresse, telefon, e-postadresse benyttes for å oppfylle kjøpsavtalen. Grunnlaget for denne behandlingen er personvernforordningens artikkel Art 6(1)(b). 
Der du har samtykket til at det benyttes opplysninger til å gi deg informasjon, tilbud og service i forbindelse med ditt kjøp via e-post, telefon og SMS. Grunnlaget for denne behandlingen er personvernforordningen Art 6 (1)(a). Du kan når som helst takke nei til å motta slik informasjon fra oss. 
Der du har samtykket til at det benyttes kjøpshistorikk og adferdsmønster til å gi anbefalinger og reklame spesielt tilpasset deg som bruker. Grunnlaget for denne behandlingen er personvernforordningen Art 6(1)(a). Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke til slik bruk. 

Innhenting av personopplysninger

Vi lagrer de personopplysningene du har avgitt våre ansatte eller du har avgitt på våre nettsider i forbindelse med ditt kjøp eller interesse i våre produkter.
Vi bruker informasjonskapsler/cookies på våre nettsider for å gi deg som besøker siden best kundeopplevelse og service. Lov om elektronisk kommunikasjon krever at vi informerer våre besøkende om bruk av informasjonskapsler (cookies). Les mer om bruk av informasjonskapsler her (samtykke) 

Utlevering av opplysninger til tredjeparter

For å kunne oppfylle våre forpliktelser etter avtalen utleveres nødvendige opplysninger til våre samarbeidspartnere. Personopplysninger som samles inn gjennom tjenestene våre, behandles kun av leverandører innenfor EØS. Vi sørger for å ha inngått databehandleravtaler med hver leverandør. 

Sletting av personopplysninger

Opplysninger vi har mottatt i forbindelse med ditt kjøp lagres i vårt aktive kunderegister i 5 år.
Opplysninger vi etter bokføringsloven er forpliktet til å bevare vil lagres i inntil 5 år, i henhold til lovens krav. 

Rettigheter for den registrerte

Vi behandler dine personopplysninger i henhold til personopplysningsloven og gjeldende forskrifter. Det gjøres oppmerksom på at du kan kreve innsyn i og flytting av egne personopplysninger, samt kreve retting eller sletting av opplysninger. 
Det kan klages til Datatilsynet på behandling i strid med reglene.

Personvernombud

Vi har et personvernombud, Per-Christian Lysgaard e-post: firmapost@valvoline.no som påser at personopplysningslovens regler om behandling av personopplysninger blir fulgt.

Informasjonssikkerhet

Vi sikrer dine personopplysninger ved både fysisk og virtuell adgangs- og tilgangskontroll.

Kontaktinformasjon

Henvendelser om hvilke opplysninger som er registrert, retting og sletting kan sendes skriftlig til følgende adresse: firmapost@valvoline.no

Har du flere spørsmål?

Ved å klikke "Godta alle" samtykker du at vi kan samle inn informasjon om deg for ulike formål, inkludert: Statistikk og markedsføring