Hils på vår daglige leder – Ariane!

Hils på Ariane Struyf – juristen fra Belgia som valgte bil i Norge. Som du forstår, navnet er ikke norsk. Ariane er fra den flamske delen av Belgia, men har bodd i Norge i riktig mange år. Hun er juristen som har studert finans. Hun har lang fartstid fra BMW. Men siden desember 2022 har det vært Valvoline Oil AS.

– Jeg synes det er spennende å arbeide i et mindre selskap, hvor man er tett på og kan bidra. Jeg liker entreprenørskapet, de gode kollegene og nærheten til kundene, sier hun.

Ariane gleder seg over hvor godt hun er tatt imot, og at hun har fått lov til å bidra til å modernisere Valvoline Oil AS, få struktur og rutiner – som gjør det bedre både for kunder og ansatte.
 
– Jeg elsker å se resultater gjennom det vi som team får til. Når folk trives får de fram den beste versjonen av seg selv – og da blir ting bra, sier hun.

Valvoline Oil AS har i over 60 år levert kvalitetsprodukter og ekspertrådgivning innen smøremidler og rengjøringsprodukter til alt som beveger seg i det norske markedet. Ariane har latt seg imponere over fagligheten og kunnskapsnivået i Valvoline Oil AS – og elsker at Norge og nordmenn er et sted for handling og resultater. 

– Det kjenner jeg igjen fra det flamske. At Valvoline Oil AS vant prisen for «Greatest place to work» er nok det jeg er stolt av å ha fått til på snaut halvannet år i jobben. Fornøyde medarbeidere gir fornøyde kunder, forteller hun.

Arbeidsjernet Ariane er også opptatt av å nyte livet. Hun har tre voksne barn, er nygift og elsker å reise verden rundt. Nylig var det Vietnam, snart blir det kystene i USA og neste år står Japan for tur. 

 

Om du har spørsmål eller en utfordring du ønsker å drøfte, hører Ariane gjerne fra deg.

Tlf: +47 908 65 759
ariane.struyf@valvoline.no

Ved å klikke "Godta alle" samtykker du at vi kan samle inn informasjon om deg for ulike formål, inkludert: Statistikk og markedsføring