Hils på logistikk- og innkjøpsansvarlig – Juliana!

Amerikanske Juliana Hestad ble norsk etter 36 år – og i femten av dem har vi hatt gleden av å ha henne som kollega i Valvoline Oil AS. Logistikk er hennes kunstfelt. 

Det var litt tilfeldig at hun begynte i Valvoline Oil AS, men arbeidsplassen er så trivelig at her vil hun være. 

- I arbeidet er det frihet under eget ansvar, og oppgavene er spennende. Når man arbeider med logistikk er det alltid noe som skjer – og jeg liker hjelpe andre ved sørge for god logistikk, sier Juliana.

Juliana liker orden og kontroll, og kanskje ikke så overraskende har hun en forkjærlighet for programmet Excel. Hennes sans for orden gjør at kundene kan føle seg trygge på at hele Valvoline hver dag lever for å levere riktig produkt til rett tid.

Denne kunnskapen og holdning er kjekk å ha når Valvoline nå satser enda bredere med nye markeder og vekst. Dette gleder Juliana seg til.

Hun har ikke bare orden på jobb, også hjemme er hun ordensansvarlig. Hun kan for eksempel komme til å rette opp bilder som henger skjevt hvis hun er på besøk hos venner og familie. Ellers liker hun godt å være sammen med mann, barn, barnebarn, hunden – og å reise. Hun elsker å være på tur, særlig i fjellet. Machu Pitchu i Peru står på ønskelisten.

 

Om du har spørsmål eller en utfordring du ønsker å drøfte knyttet til logistikk, innkjøp eller Excel, vil Juliana gjerne høre fra deg. 

Tlf: +47 934 54 792
juliana.hestad@valvoline.no

Klikk på bilde over for å lese flere intervjuer 

Oliver Cvijanovic

Ved å klikke "Godta alle" samtykker du at vi kan samle inn informasjon om deg for ulike formål, inkludert: Statistikk og markedsføring