Hils på Laila fra kundeservice!

I Valvoline Oil AS tror vi på verdien av tilgjengelighet. Vi er stolte av at vi alltid plukker opp telefonen, er ute i felt og tett på kundene våre. Vi har lokalt varelager, som gjør produktene våre raskt og enkelt tilgjengelig når kundene våre trenger dem.

Vi tror at å løse utfordringer sammen, i partnerskap, gir de beste resultatene. Det er Laila Rian Halsebø et stjerneeksempel på.

Laila startet sin karriere som telefonselger på 90-tallet. Hun har jobbet med både salg og kundeservice i ulike selskaper, før hun landet hos Valvoline Oil AS for 17 år siden. I dag har hun en sentral rolle på kundeservice.

– Min styrke har alltid vært å ta vare på kundene våre. Vite hva de trenger, og sørge for at de får det når de trenger det. Å jobbe med kundeservice hos oss krever at du kan faget – du må vite hva du snakker om. Det skaper mestringsfølelse hos oss, og skaper trygghet for kundene våre, forteller hun.

Lærer alltid noe nytt

Selv om hun har jobbet i selskapet i lang tid, lærer hun alltid noe nytt.

– Jeg har alltid likt å lære meg nye ting, og alltid vært nysjerrig av natur. Jeg elsker å følge med på hva som skjer i bransjen vår, forstå tekniske utviklinger og nye kvaliteter. Jeg har definitivt drivet i meg fortsatt, forteller hun.

Ved siden av kundeservice, jobber Laila også med salg, og har ansvar for tankbilkjøring. Det trives hun svært godt med.

– Tankbilkjøring er som et slags puslespill du må få til å gå opp. Jeg følger med på volumene, lager rutenett og koordinerer med transportører. Lenge har dette vært en manuell løsning, men med den helt nye teknologien fra FoxInsights blir prosessen og overvåkningen langt mer effektiv både for oss og våre kunder. Det syns jeg er kjempespennende, forteller hun.

Ved siden av jobb er Laila også opptatt av å finne nye løsninger.

– Jeg liker å være kreativ, og finne nye løsninger på ting. Jeg er blant annet veldig glad i å sy klær og strikke nye kreasjoner. Det er nok litt min avkobling, forteller hun.

 

Om du har spørsmål eller en utfordring du ønsker å drøfte, vil Laila gjerne høre fra deg. 

Tlf: +47 416 56 520
laila.rian.halsebo@valvoline.no

Ved å klikke "Godta alle" samtykker du at vi kan samle inn informasjon om deg for ulike formål, inkludert: Statistikk og markedsføring