Hils på kundeansvarlig for personbil – Per!

I Valvoline Oil AS har vi hatt gleden av å ha Per som kollega siden 1. oktober 1994. Dermed har han rekorden; den som har vært lengst i firmaet. 

Han er hovedansvarlig for merkevareforhandlere og importører på personbilsiden, og hans lange erfaring og betydelige fagtyngde kommer våre kunder til gode daglig. 

Per er mest ute på veien, og besøker kunder rundt hele kysten. Per holder til på Bømlo, og dekker sitt distrikt derfra. Han har svart belte i flyplasser og leiebiler.

– Jeg trives veldig godt i jobben, og har alltid gjort det. Det er frihet under ansvar her, og målet mitt er å sørge for at kundene er fornøyde. Jeg føler jeg kan bidra til at kundene får en enklere hverdag, forteller han.

Ved siden av å kunne «greiene», er godt humør en del av verktøyet til Per. Han ønsker å bidra til et godt arbeidsmiljø, og trygghet på arbeidsplassen. I årenes løp er det blitt mange fine minner på jobben; både kundetreff og fine firmaturer.

Med så lang fartstid kunne man tro at mye ble det samme, men Per synes det er gøy med ny ledelse og ny satsing. 

– Selv om vi moderniserer oss, og utvider kundegruppene, er det noe som er det samme: Det er fokus på kvalitet og tilgjengelighet. Jeg er stolt av hvordan vi følger opp hver enkelt kunde, sier han. 

Når Per ikke er på landeveien, elsker han sjølivet. Når hummersesongen er her, kan du gjette hvor du finner Per. Ellers gir barnebarna masse glede. Og når pensjonstiden kommer, da skal Per oppdage enda mer av Europa.

 

Om du har spørsmål eller en utfordring du ønsker å drøfte innenfor personbilsegmentet, hører Per gjerne fra deg.

Tlf: +47 913 78 091
per.alfsvaag@valvoline.no

Ved å klikke "Godta alle" samtykker du at vi kan samle inn informasjon om deg for ulike formål, inkludert: Statistikk og markedsføring