Hils på leder for backoffice – Per-Christian!

Hva får du når du krysser en som har arbeidet i Norske skog, med medisindistribusjon og utviklet Narvesen? Jo, det er Per-Christian Lysgaard, sjef for backoffice i Valvoline Oil AS. Han har ikke arbeidet lengst i selskapet. 16 år gir «bare» nest lengst. 

Fordi det er kvalitet i alle ledd som gjelder, er Per-Christian en viktig brikke i det totale puslespillet. Ikke bare er han den som kommer først og får sving på kaffetrakteren, han sørger også for at alt av systemer virker som det skal, så fagfolk kan tenke fag – og produktene kommer fram i tide.

– Det er alltid noe som skal løses. Jeg liker å ta de utfordringene som kommer på strak arm. 

Per-Christian som er bestefar til snart 2, styrer økonomi, IT og alle støttesystemer i selskapet.  Analyser, rapporter og ting som fungerer? Det er Per-Christian. Når han ikke arbeider så gir familien og en god skitur mye glede.

Valvoline Oil AS har i over 60 år levert kvalitetsprodukter og ekspertrådgivning innen smøremidler og rengjøringsprodukter til alt som beveger seg i det norske markedet. 

Per-Christian har vært med på mye spennende i løpet av 16 år i selskapet. Han har vært vitne til store endringer i bransjen, og i selskapet. Det kommer godt med når vi igjen skal nå ut til nye markeder med nye produkter. 

– Jeg er ikke fremmed for forandringer. Men det som er sikkert er at det fremdeles er mye som beveger seg, men på nye måter og med nye krav. Målet vårt er å ligge i forkant, drive utvikling og hjelpe kundene våre med å møte fremtiden på best mulig måte, sier han.

 

Om du har spørsmål eller en utfordring du ønsker å drøfte, vil Per-Christian gjerne høre fra deg.

Tlf: +47 982 23 091
per-christian.lysgaard@valvoline.no

Ved å klikke "Godta alle" samtykker du at vi kan samle inn informasjon om deg for ulike formål, inkludert: Statistikk og markedsføring