Hils på vår forretningsutvikler innen industri – Tor!

Tor Ødegård er det nyeste bladet i Valvoline Oil AS. 56-åringen fra Jæren har lang fartstid i oljeservicebransjen. Med fagbrev som Anleggsmaskinmekaniker og lang erfaring med forretningsutvikling nasjonalt og internasjonalt, er han hentet inn som forretningsutvikler med et særlig fokus på Valvoline Oil AS’ satsing på industrisegmentet.

Den nye utfordringen liker han godt. Han kjente fra før godt til Valvoline™ fra sin motorsport interesse og har fulgt Formel 1 i over 30 år, og slås nå av både hvor dyktige og hyggelige folk det er i Valvoline Oil AS. Satsingen med kvalitetsvarer, og ikke minst løsninger Valvoline Oil AS kan tilby industrien brenner han veldig for.

– Våre merkevarer er allerede velkjent og velbrukt i flere bransjer, og jeg syns det er en skikkelig spennende utfordring å skulle ta fatt på nye segmenter med produkter av så høy kvalitet, sier han.

Etter nesten 20 år i utlandet, der han blant annet har bodd i Brunei, Malaysia, Filipinene og Australia kom han i 2019 tilbake til Norge. I denne perioden hadde Tor ansvar for operasjon og senere teknisk salg hos flere av de store internasjonale oljeservice selskapene. Han var også innom rollen som rigg leder en kort periode.

– Jeg har kanskje en utradisjonell bakgrunn, noe som jo er positivt og en styrke for organisasjonen. Jeg tar med meg godt humør, variert industrierfaring og en praktisk tilnærming, sier han.

Tor liker et godt salg, men riktig løsning for kunden er viktigst. Det har nok hendt han har sagt til kunder; «Jeg kan ikke tilby deg den beste løsningen for deg», hvis det er det beste rådet. I lengden står slike råd seg, og man bygger tillit som man kanskje tjener på senere.

Når det ikke jobbes, var det jakt før han flyttet til Asia, og i Asia har han kjørt Malaysia og Filipinene på kryss og tvers på motorsykkel. Nå er det mer tid til å nyte naturen eller ta en tur på el-sykkelen. Men countrymusikken har alltid fulgt ham, og Calgary Stampede er en drøm som fortsatt lever.

 

Om du har spørsmål eller en utfordring du ønsker å drøfte innenfor industrisegmentet, hører Tor gjerne fra deg.

Tlf: +47 952 00 297
tor.odegard@valvoline.no

Ved å klikke "Godta alle" samtykker du at vi kan samle inn informasjon om deg for ulike formål, inkludert: Statistikk og markedsføring