Hils på vår kundeservice-veteran – Trude!

I 20 år har vi hatt gleden av å ha Trude Bjerke som kollega, og hun har nesten hatt alle jobber hos Valvoline Oil AS. Nå treffer du henne på kundeservice, men hun fører trucken ganske så presist hvis det trengs også. 

Trude trives med hverdagen på jobb som både er hektisk, variert og morsom. Hun har tatt med seg erfaringen i kundebehandling fra over 20 år i bank, før kom til Valvoline Oil AS. Hun liker den tette kundekontakten, og den kundeorienterte kulturen i Valvoline Oil AS hvor man strekker seg langt. Det er hyggelig i begge kanter; både kundene og kollegene. 

– Jeg håper kundene liker måten de blir møtt på. Jeg er opptatt av å være pålitelig og å alltid stille opp for å løse eventuelle floker. Den gode kulturen for å jobbe sammen med kundene våre for å finne de beste løsningene, er noe jeg liker veldig godt med jobben, sier hun.

Gjennom 20 år har Trude hatt mange gode opplevelser i Valvoline Oil AS. Men et øyeblikk hun alltid kommer til å huske var da hun satt på med rallyføreren Anders Grøndal i et testløp. 

– Det gikk virkelig unna, og var kjempegøy, forteller hun.

Når hun ikke er opptatt med trivelige kunder, er det sykling, trening og barnebarn som gir Trude glede. Hun har to aktive barnebarn på 6 og 8 år – og det er stas å følge dem opp. 

 

Om du har spørsmål eller en utfordring du ønsker å drøfte, hører Trude gjerne fra deg.

Tlf: +47 930 83 182
trude.bjerke@valvoline.no

Ved å klikke "Godta alle" samtykker du at vi kan samle inn informasjon om deg for ulike formål, inkludert: Statistikk og markedsføring